LEERKRACHTEN

lien_edited.jpg

lien

Lien danst al sinds haar 6 jaar bij Move Libre, en heeft ons volledige aanbod zich eigen gemaakt. In 2019 mochten we Lien verwelkomen in het leerkrachtenteam – met ‘Villa Enigma’ meteen een optredenjaar. Als leerkracht neemt ze in de stijlen Jazzdans en HipHop enkele jongere groepen onder haar hoede.

 Naam:  Lien

 Leeftijd:  20

 Stijlen:  hiphop, jazz

 Ultiem dansnummer 

Time of my Life - Dirty Dancing

greetje.jpeg

greetje

Greetje danste al op jonge leeftijd bij Move Libre, sinds haar 5 jaar. Ze heeft altijd lessen Jazz en Hiphop gevolgd en toen ze 18 was, in 2004, is ze ook gestart als leerkracht. Ze heeft enkele jaren Jazz gegeven, maar Hiphop is de stijl die haar op het lijf geschreven is. In 2019 heeft Greetje besloten ook het bestuur te vervoegen.

 Naam:  Greetje

 Leeftijd:  36

 Stijlen:  hiphop, workout

 Ultiem dansnummer 

My love - Justin Timberlake

ellen.jpeg

ellen

Na haar dansopleiding in Antwerpen danste Ellen in een paar kleine compagnies, als back-up dancer bij muzikanten, operettes, en ze werd zelfs nog geselecteerd als danser/acteur in Disney Land Parijs. Lesgeven werd later haar nieuwe grote passie. In 2012 startte Ellen als leerkracht bij Move Libre. Ze schippert wat tussen Jazz, Modern en yoga en is een vaste waarde binnen het leerkrachtenteam.

 Naam:  Ellen

 Leeftijd:  36

 Stijlen:   jazz, yoga/pilates

 Ultiem dansnummer 

Toxic - Britney Spears

lina.png

lina

Op haar 4 jaar is Lina als kleine ballerina gestart met Ballet. Van zodra het kon kwamen daar Jazz, Hiphop en later ook Modern en Girly bij. Op haar 16e werd ze gevraagd om enkele lesjes te vervangen, en een jaar later heeft ze haar eerste eigen groepjes gekregen. Lina geeft sinds 2014 Jazz en Hiphop aan de -15-groepen, en heeft ook al enkele jaren de allerkleinsten onder haar vleugels mogen nemen. Naast het lesgeven is Lina ook betrokken bij de social media en de nieuwsbrieven.

 Naam:  Lina

 Leeftijd:  24

 Stijlen:  hiphop, jazz

 Ultiem dansnummer 

Gosh - Jamie xx

Lotte_16.jpg

lotte

Lotte startte zelf met danslessen bij Move Libre als kleine ukkepuk. Vandaag kan ze rekenen op een brede basis in verschillende stijlen. Toen Lotte 15 was, werd ze ingeschakeld om danslessen te vervangen, en het daaropvolgende dansjaar kreeg Lotte haar eerste eigen groep toegewezen. 11 jaar later maakt ze nog steeds deel uit van ons leerkrachtenteam. Modern, Hiphop, Jazz, Kinderdans, Showdance, … Bijna elke stijl die Move Libre te bieden heeft, werd al door Lotte gegeven. Daarnaast draagt ze haar steentje bij voor de social media en de nieuwsbrieven.

 Naam:  Lotte

 Leeftijd:  26

 Stijlen:  modern

 Ultiem dansnummer 

I Love You Baby - Frank Sinatra

Rani_11 copy.jpg

rani

Rani danst al sinds haar 5 jaar, maar ontdekte Move Libre pas op 13-jarige leeftijd. Door haar verleden in de aerobic competitie herken je Rani aan haar sterke techniek waaronder sprongkracht en draaistabiliteit. In 2013 werd de veelzijdige Rani aan het leerkrachtenteam toegevoegd. Aanvankelijk nam ze de jongste groepen onder haar hoede, maar meer gevorderde groepen zijn haar op het lijf geschreven. 

 Naam:  Rani

 Leeftijd:  27

 Stijlen:  modern, jazz

 Ultiem dansnummer 

Yeah - Usher

Linde.jpg

linde

Al van kleins af aan is Linde een trouwe Move Libre-danser, net als haar drie zussen. Sinds 2020 kan ze zich naast leerling - in al onze dansstijlen - ook als leerkracht ontplooien. Linde neemt enkele lessen Hiphop en Jazz voor haar rekening, zowel jong als iets ouder.

 Naam:  Linde

 Leeftijd:  19

 Stijlen:  hiphop, jazz

 Ultiem dansnummer 

Applause -  Lady Gaga

Joni_4 copy.jpg

joni

Joni is zelf als danser bij Move Libre begonnen toen ze 4 jaar was, samen met haar zus Lina. Na kinderdans volgde elke andere dansstijl die we aanbieden. Op haar 17 jaar begon Joni als leerkracht Jazz bij de jongere leeftijden. Al snel was het duidelijk dat hogere techniek groepen ook op haar lijf geschreven staan, nu ook als leerkracht Modern. Ook voor het onderhouden van de social media kunnen we steeds op haar hulp rekenen.

 Naam:  Joni

 Leeftijd:  23

 Stijlen:  modern, jazz

 Ultiem dansnummer 

Crazy in Love - Beyoncé

trin.jpg

trin

Toen Trinity in 2015 het aanbod om leerkracht te worden bij Move Libre aanvaardde, kreeg ze onmiddellijk het volste vertrouwen. Met haar eigen HipHop stijl doet ze onze dansers knallen, en dankzij Trinity bieden we sinds enkele jaren ook lessen Girly aan.

 Naam:  Trinity

 Leeftijd:  

 Stijlen:  hiphop, girly

 Ultiem dansnummer 

Fanny_1 copy.jpg

fanny

Fanny was er al vanaf het prille begin bij en is al leerkracht bij Move Libre sinds haar 17 jaar, wat toen ook gelijk stond aan bestuurslid, gezien er nog geen onderscheid tussen beide gemaakt werd. Fanny heeft een veelvoud aan stijlen gegeven: naast aerobics in verschillende vormen gaf ze ook al Kinderdans, Jazz en Hiphop. Sinds enkele jaren heeft ze een nieuwe jeugd gevonden in de stijl Modern. Daarnaast is Fanny al zo’n 15 jaar ondervoorzitter en onze creatief directeur. Ze heeft de dansmicrobe doorgegeven aan haar dochters, die ondertussen ook zelf leerkracht zijn bij Move Libre.

 Naam:  Fanny

 Leeftijd:  50

 Stijlen:  modern

 Ultiem dansnummer 

Temple of Love - Sisters of Mercy

Riet_7.jpg

riet

Riet begon in 2003 als 5-jarig dansertje bij Move Libre en is sindsdien niet meer weg te denken. Elke stijl die we aanbieden, heeft ze onder de knie. In 2013 startte Riet als leerkracht van enkele jonge hiphop-groepen. Momenteel is Riet de juf van onze allerkleinsten.

 Naam:  Riet

 Leeftijd:  24

 Stijlen:  kinderdans

 Ultiem dansnummer 

Show me the money - Petey Pablo

Hanne_13 copy.jpg

hanne

Samen met enkele vriendinnen is Hanne als 5-jarige spruit een eerste lesje Kinderdans komen volgen bij Move Libre. Na Kinderdans volgden al snel Jazz en Hiphop, en uiteindelijk ook Modern. Daarnaast is Hanne ook bezig met het behalen van een tweede diploma als kleuterjuf. De stap naar leerkracht Kinderdans bij Move Libre was dus snel gezet – sinds 2021 kunnen we Hanne aan dit lijstje toevoegen.

 Naam:  Hanne

 Leeftijd:  23

 Stijlen:  kinderdans

 Ultiem dansnummer 

Hips Don't Lie - Shakira

Amber_6 copy_edited.jpg

amber

Achter de schermen konden we vroeger al regelmatig op haar hulp rekenen, en sinds 2020 heeft Amber ook ons leerkrachtenteam vervoegd. Ze danst al bij ons sinds ze 7 jaar was, en is inmiddels vertrouwd met al onze dansstijlen. Deze spring-in-‘t-veld les geeft lessen Hiphop aan de jongere groepen.

 Naam:  Amber

 Leeftijd:  22

 Stijlen:  hiphop

 Ultiem dansnummer 

Say You Love Me - Jessie Ware