top of page

DANSSTIJLEN

kinderdans (4 - 6)

Op een speelse, maar gerichte manier worden onze kleinste dansertjes bewust gemaakt van hun bewegingen op aangepaste muziek. In fantasierijke lessen krijgen ze de beginselen van de verschillende dansstijlen mee.

Kinderdans.jpg

jazz (7 - 18+)

In onze lessen Jazzdans wordt gewerkt aan lenigheid, kracht, isolaties en bewegingsvormen die hun oorsprong vinden in klassiek ballet. Verschillende stijlen (Showdance, Modern Jazz, Broadway Jazz, ..) komen aan bod.

Jazz_2.jpg

hiphop (7 - 18+)

Hiphop is als dansstijl onderdeel van de hiphopcultuur, met karakteristieke bewegingstechnieken. Onze leerkrachten geven elk hun eigen draai aan de lessen en zetten zo de dansers aan ook hun eigen stijl te ontwikkelen.

HipHop.jpg

girly (15 - 18+)

Girly is een urban dansstijl waarin vrouwelijkheid voorop staat. In deze dansvorm word je uitgedaagd om snel, krachtig én sierlijk te bewegen. 

Girly.jpg

modern (9 - 18+)

Klassieke ballettechnieken liggen aan de basis van de lessen Modern, inclusief oefeningen aan de barre, maar de regels zijn minder streng. Kenmerkend zijn de grotere bewegingsvrijheid, het inlevingsvermogen en de volledige dansexpressie.

Modern.jpg

yoga / pilates

We richten ons in deze les zowel op beginners als op gevorderden. Er worden oefeningen op verschillende niveaus aangeboden, die helpen bij het verbeteren van de houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit en ademhaling. Bij deze lessen kan je je inschrijven voor een volledig dansjaar of via een 10-beurtenkaart.

techniek

In de les kunnen dansers van alle niveau's terecht om de basistechnieken bij te schaven. Deze les focust zich enkel op de vaardigheden, er zal dus geen choreografie worden aangeleerd en er wordt niet deelgenomen aan de optredens. We raden je aan om deze les te volgen als aanvulling op het overige aanbod. Bij deze lessen kan je je inschrijven voor een volledig dansjaar of via een 10-beurtenkaart.

bottom of page